Antena Căutare

Picturile lui Adolf Hitler, scoase la licitatie

Cum ar fi aratat lumea, daca Adolf Hitler nu ar fi fost un lider nazist, ci un pictor celebru? Nu vom putea afla niciodata, deoarece, din pacate, nu putem schimba cursul istoriei.

La varsta de 19 ani, Hitler avea cu totul alte idealuri. El visa sa devina un mare pictor, de aceea s-a hotarat sa isi incerce norocul la o prestigioasa institutie de invatamant din Austria.

Acesta nu a fost acceptat, ceea ce l-a transformat intr-un antisemit fanatic. El a gasit vinovatul pentru visul spulberat in persoana unui profesor evreu. Iar peste un timp, s-a razbunat crunt si dement.

Daca ar fi stiut respectivul dascal ce tragedie mondiala va provoca, in mod cert l-ar fi primit cu bratele deschise pe respectivul candidat.

Amatorii de arta se vor putea insa lamuri daca profesorii de la Academia de Arta din Viena au avut dreptate sa il respinga.

Opt schite realizate de liderul nazist vor fi scoase la licitatie luna viitoare, in Marea Britanie. Printre acestea se afla si doua nuduri masculine, realizate in 1908.

Foto: Angelfloresjr

Ungaria cere CE subventii in avans din cauza inundatiilor... Schimb de spioni ca in vremea Razboiului Rece, intre Rusia si SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x