Antena Căutare

Pilot australian, investigat dupa o aventura amoroasa la inaltime

Un pilot al companiei de zbor Qantas este investigat de conducerea interna dupa ce in timpul unei curse Londra-Sydney s-a apropiat mai mult decat ar trebui de o pasagera, scrie Huffington Post.

Pilotul, al carui nume este pastrat sub anominat de companie, a fost vazut in timp ce statea pe picioarele unei pasagere, la clasa intai, scrie The Telegraph.

Acestia au desfacut apoi scaunele, transformandu-le intr-un pat si au tras perdelele pentru a se feri de privirile celorlalti pasageri.

Pilotul, chiar daca nu era pe tura sa si nu purta uniforma, a fost certat de echipaj pentru ca devine prea familiar cu femeia. Acesta a fost nevoit sa mearga la clasa economica, dar s-a intors sa-si ia ramas bun de la pasagera cand aceasta a debarcat in Singapore.

"Qantas este constienta de incidentul in care a fost implicat un membru al echipajului. Problema este acum investigata la nivel intern, in conformitate cu politica companiei"
, a spus un purtator de cuvant ziarului Herald Sun. "O interactiune de acest fel este totusi ceva ce nu poate fi pedepsit", a mai declarat acesta.

Totodata, asociatia de zbor din Australia si cea Internationala a Pilotilor si-au manifestat sprijinul fata de pilot.

Nu este prima oara cand incidente sexuale se petrec in timpul unui zbor al companiei Qantas. O stewardesa a avut in anul 2007 o aventura cu celebrul actor britanic Ralph Fiennes.

Foto: Alamy

Vinerea Neagra: Un american a murit calcat in picioare de ceilalti cumparatori din cauza reducerilor... Marea Britanie: o mama a racnit insulte rasiste, cu copilul pe genunchi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x