Antena Căutare

"Piratii romani" au pradat un vas bulgaresc pe Dunare

Membrii echipajului unei nave bulgare sustin ca ambarcatiunea a fost atacata de "pirati" romani pe fluviul Dunarea, in apropierea orasului Braila, informeaza ziarul bulgaresc "Trud", citat de Novinite.com.

Incidentul a avut loc pe Dunare, in cursul noptii de duminica spre luni, la kilometrul 128. Capitanul navei "Sfantul Andrei", Nencho Ancev, sustine ca a fost furata o tona de marfa. "Nu a auzit nimeni nimic. Suntem doar trei persoane, care lucram cate 12 ore si nu avem agenti de paza noaptea", a declarat capitanul.

Politia a anchetat incidentul timp de trei ore, dar nu a depistat niciun suspect. Potrivit capitanului navei bulgare, "piratii" romani au venit cu ambarcatiuni neinmatriculate.

Ancev si-a exprimat nemultumirea ca Uniunea Europeana ofera fonduri pentru operatiunile politiei pe Dunare, desi nu exista nicio siguranta pentru traficul fluvial.

Citeste si Jurnalul

Foto:Intact Images

La un pas de colaps financiar: Italia va deveni noua Grecie?... Ambasadorul Frantei denunta coruptia din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x