Antena Căutare

Vine Apocalipsa? Ploaia de meteoriti din Rusia si profetiile despre noul Papa agita din nou spiritele

Semne tot mai rele anul are, spun adeptii teoriilor si profetiilor despre Sfarsitul Lumii. Meteoritii si asteroizii sunt atrasi de Pamant ca de un magnet. Sfarsitul Bisericii Catolice pandeste de dupa umarul viitorului Papa. Iar toate acestea sunt doar inceputul nenorocirilor care vor culmina cu Armaggedonul. Desigur, doar pentru cei dispusi sa creada in toate aceste semne.

Lumea o ia razna! Nimic mai adevarat, spun tot mai multi pamanteni, pe masura ce stirile pe care le vad la televizor incep sa semene tot mai bine cu filmele de fictiune.

In Rusia, realitatea a depasit filmul. Ploaia de meteoriti abatuta asupra asupra a 3 regiuni din Rusia de azi a fost mai de impact decat orice regie hollywood-iana.

Ploaia incandescenta le da fiori reci celor care traiesc cu frica sfarsitului lumii.

Privesc cu teama spre cer, mai ales ca spre Terra se indreapta, chiar in aceste momente, si un asteroid cat jumatate de teren de fotbal. Expertii dau asigurari ca nu va atinge Pamantul. Dar vorbim de aceeasi experti care nu au reperat meteoritii care au ranit azi 1.000 de rusi.

Amenintarile nu vin doar din cer, ci si de pe Pamant. Recent, de unde ne asteptam mai putin - dinspre Biserica Catolica. Retragerea Papei Benedict al XVI-lea are darul sa ne aminteasca de o viziune apocaliptica ce dateaza din secolul al XV-lea.

Profetia spune ca in timpul pontificatului celui de-al 112-lea Papa, Roma va fi distrusa. In Biblie se spune ca exact la inceputul Armaggedonului, Roma va fi distrusa.

Cu alte cuvinte, succesorul lui Benedict al XVI-lea va fi ultimul Papa din istorie. Iar daca va fi si negru si supranumit Petre Romanul, dezbaterea despre sfarsitul lumii poate fi declarata, din nou, deschisa.

sursa foto: danieldefo.ru

Cercetatorii romani, la loc de cinste printre savantii de elita ai lumii... Scandalul carnii de cal continua. In Austria si Norvegia, s-au descoperit urme de carne de cal in produsele de carne toc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x