Antena Căutare

Poliția avertizează toți cetățenii români din străinătate! Modalitatea nemaintâlnită prin care hoții fură bani din automatele bancare

Șoferii din Londra și nu numai sunt sfătuiți de polițiști să  aibă mare grijă atunci când folosesc automatele pentru parcare din străinătate.

Poliția avertizează toți românii care muncesc în străinătate cu privire la plata taxelor de parcare! Mulți români pot pierde mii de euro dacă fac asta! Modul inedit în care hoții fură banii din automate

Șoferii din Londra și nu numai sunt sfătuiți de polițiști să aibă mare grijă atunci când folosesc automatele pentru parcare din străinătate.

Autorităţile britanice susţin că mai multe grupuri de hoţi au vizat automatele pentru parcare din cartierele de lux precum Kensington şi Chelsea, aceştia reuşind să scoată mii de lire sterline cu ajutorul unor aspiratoare.

Consilierii din vestul Londrei afirmă că peste 120.000 de lire sterline au fost furate anul trecut. Aceştia roagă şoferii să plătească numai prin telefon sau prin card bancar.

Este o modă pe care trebuie să o oprim cât mai repede, iar una dintre modalităţi este plata virtuală”, spune Will Pascall, de la consiliul pentru Kensington şi Chelsea, potrivit Mediafax.

Atentat cu mașină capcană în Somalia! Cel puțin 10 oameni au murit și 25 sunt răniți. Cine a declanșat măcelul... Video. Cutremur puternic cu magnitudinea de 7.1 grade în această după amiază! Unde s-a produs și ce pagube uriașe a prov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x