Antena Căutare

Politia pakistaneza a eliberat mai multi copii tinuti captivi intr-o pivnita. Au fost descoperiti cu lanturi la maini si picioare

45 de copii au fost descoperiti, legati in lanturi intr-o pivnita, dupa un raid al Politiei, care banuia ca in acea locatie este o tabara de instructie a talibanilor. Trupele speciale s-au deplasat unde avea loc un seminar islamic, in orasul Sohrab Goth din districtul Karachi din Pakistan.

Descoperiti cu lanturi la maini si la picioare, prizonierii le-au povestit salvatorilor ca erau batuti cu regularitate, o alta pedeapsa curenta fiind spanzurarea de picioare.


Potrvit comandantului politiei locale, Rao Anwar, toti cei 45 de prizonieri, cu varsta cuprinsa intre 12 si 50 de ani, erau pakistanezi pashtuni, etnici ai unei regiuni din apropierea granitei cu Afganistanul, aflata sub controlul talibanilor. De altfel, se pare ca asa zisul seminar islamist nu era altceva decat o scoala de pregatire a talibanilor.

"Ni s-a spus ca suntem aici pentru a fi antrenati sa luptam in Afganistan. Luptatorii talibani veneau sa ne spuna sa fim pregatiti oricand de lupta", a povestit unul dintre prizonieri.

Conform Daily Mail, in Pakistan functioneaza nu mai putin de 15.148 de seminarii islamiste, cu mai mult de doua milioane de studenti.

foto: uk.news.yahoo.com

O fosta Miss Franta promoveaza discriminarea rasiala... SUA: Doua elicoptere s-au prabusit in timpul unui antrenament. Patru militari, ucisi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x