Antena Căutare

Politician italian: "Este mai usor sa educi un caine decat un rom"

Un politician din Italia a declarat ca este mai usor sa educi un caine decat un rom. Tiziana Maiolo, care s-a referit la cazul celor patru copii romani decedati intr-un incendiu izbucnit intr-o tabara ilegala din Roma, a mai adaugat ca romii refuza sa munceasca si fac copii pentru a-i trimite la furat.

"Este mai usor sa educi un caine decat un copil rom. Cainii si copiii, daca ii educi, apoi sunt educati. Dar, daca nu ii educa nimeni, urineaza pe garduri. Nici macar catelusul meu nu urineaza pe garduri, doar pe copaci",


"pur si simplu nu vor sa munceasca, nu au un simt al igienei si fac copii pentru a-i trimite sa fure sau sa se prostitueze".


Politicianul a criticat si pozitia presedintelui Italiei, Giorgio Napolitano, care a spus ca romii trebuie sa aiba case.

"Presedintele Napolitano a gresit pentru ca a vorbit in necunostinta de cauza, italienii de ce sa nu aiba case?", a intrebat Maiolo.

Sursa: antena3.ro

Foto: sanremobuonenotizie.it

Premiera in UE: Evaluarea Romaniei si a Bulgariei pentru Schengen, desecretizata!... Inca un pas pentru un nou drum al gazelor: Azerbaidjan, Georgia si Romania au infiintat compania de proiect AGRI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x