Antena Căutare

Momente desprinse din filmele de groază! Polițist italian sugrumat de un român! Motivul este uluitor

Un român în vârstă de 42 de ani, din Copertino, Lecce, a atacat fără motiv un carabiner, după ce polițistul l-a întrebat dacă se simte bine.

Momente de groază pe șoselele din Italia! După ce face mai multe manevre periculoase pe șosea, un român sugrumă un carabanier. Motivul pentru care recurge la acest gest este halucinant

Un român în vârstă de 42 de ani, din Copertino, Lecce, a atacat fără motiv un carabiner, după ce polițistul l-a întrebat dacă se simte bine.

Românul se afla la volanul mașinii sale și, după ce a făcut câteva manevre periculoase pe șosea, s-a oprit brusc pe marginea drumului.

Șoferii care văzusera ce s-a întâmplat au crezut că omul poate suferă un infarct sau are probleme de sănătate, așa că au sunat imediat la poliție.

O patrulă a sosit imediat la fața locului, iar agenții s-au apropiat de mașină ca să verifice starea celui aflat la volan.

Polițiștii au raportat că o persoană stă cu capul pe volanul mașinii și au intervenit, gândindu-se și ei să nu fi pățit ceva.

Un gest altruist, doar că, românul a izbucnit într-un act absurd de violență împotriva salvatorilor.

Românul era beat mort și adormise
De fapt, românul era beat mort și trăsese pe dreapta pentru că nici măcar nu mai vedea să conducă. Evident, nu a salutat intervenția poliției, care a sosit la fața locului pentru a verifica situația.

Enervat de faptul că a fost trezit din somn, mai întâi a început să insulte polițiștii și apoi s-a aruncat violent asupra lor. Fără vreo rezervă, românul l-a prins de gât pe unul dintre polițiști, într-o strânsoare puterincă, sugrumându-l.

Celălalt polițist a reușit până la urmă să-și elibereze colegul și amândoi l-au imobilizat pe român. Atacatorul a fost cătușat și dus la secția din Lecce. Licența de conducere i-a fost retrasă șoferului de 42 de ani, care va trebui să răspundă și pentru conducere sub influența alcoolului.

Românul urmează să fie expulzat în România, precizează ilgiornale.it

Sursă:observator.tv

A fost împușcat mortal! Bărbatul care a comis atacul de la târgul de Crăciun din Strasbourg a fost prins de poliție... Amenințări cu bomba prin e-mail! Autoritățile investighează după ce au primit informații că bombele urmează să fie deton...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x