Antena Căutare

Descoperire total neașteptată! Ce au găsit polițiștii germani în mașina în care se aflau doi români

Polițiștii germani au făcut o descoperire neașteptată atunci când au oprit mașina în care se aflau doi români.

Descoperire total neașteptată! Ce au găsit polițiștii germani în mașina în care se aflau doi români Galerie
Polițiști | Hepta

În urmă cu două zile, polițiștii din Delmenhorst, Saxonia Inferioară, Germania, au oprit o mașina în care se aflau doi români, aceștia au făcut o descoperire la care nu se așteptau.

Patrula a observat mașina pe autostrada A28 și, fiindcă polițiștilor li s-a părut ceva în neregulă, i-au făcut semn șoferului să oprească.

Smiley News: Hoţi arestaţi după ce au uitat la locul faptei declaraţia pe proprie răspundere

Prima dată polițiștii au constatat că șoferul român de 28 de ani nu avea permis de conducere, iar apoi lucrurile au devenit și mai grave. În mașină au fost găsite peste 200 de articole care s-au dovedit a fi furate. Printre acestea erau 60 de pachete cu fistic, 42 de sticle cu votcă, 24 de tuburi cu pastă de dinți și 14 flacoane cu gel de duș.

Descoperire total neașteptată! Ce au găsit polițiștii germani în mașina în care se aflau doi români

Produse furate

Poliția Delmenhorst

Valoarea estimată a bunurilor este de circa 1.500 de euro. Românii nu au putut justifica cu documente proveniența acestor produse. De asemenea, agenții au descoperit că aceștia purtau pe sub haine așa-numite „șorțuri pentru hoți”, un fel de bandă elastică cu o deschidere în care se pot ascunde ușor bunuri furate.

Dezinfectantul a devenit atât de rar, încât dacă se mai găseşte pe undeva... se fură!

Aproape în același timp cu verificarea celor doi bărbați, patronul unui magazin din Wardenburg a raportat un furt, printre bunurile sustrase fiind și o cantitate mare de fistic.

Viktor Orban, despre declaraţiile lui Iohannis: Eu aştept să se clarifice situaţia, să înţelegem ce s-a întâmplat. Bineî... Organizaţia Mondială a Sănătăţii solicită Beijingului să o invite pentru a ancheta originile virusului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x