Antena Căutare

Polonia: Prima noapte de doliu (VIDEO)

Polonia este incremenita de durere dupa disparitia presedintelui tarii. Mii de oameni si-au petrecut noaptea in biserici, unde s-au rugat pentru sufletele liderilor disparuti ieri dimineata in accidentul aviatic de la Smolensk.

"Polonia nu va mai fi niciodata la fel", asa spun cei mai multi dintre polonezii care si-au petrecut noaptea in bisericile de pe teritoriul tarii, in prima noapte de doliu national din cele sapte decretate.

Zeci de mii de oameni au transformat centrul Varsoviei azi-noapte intr-o mare de flori si de lumanari aprinse, indiferent ca erau sau nu sustinatori ai fostului presedinte Lech Kaczynski.

Intre timp, la Smolensk, trupul neinsufletit al presedintelui polonez a fost identificat de fratele sau geaman, Jaroslaw Kaczynski. Acesta a venit la locul tragediei, impreuna cu premierul polonez, Donald Tusk. Cu totii au tinut un moment de reculegere. Mai multe dintre cadavrele victimelor au fost deja tranportate la Centrul de Expertiza Medico-Legala din Moscova, pentru identificare.

Cutremur de 7,1 grade în insulele Solomon, din Pacific... Reconstituire: Ultimele secunde de zbor ale presedintelui Poloniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x