Antena Căutare

Alerta in Amsterdam! Un avion cu 180 de pasageri ar fi fost tinta unui atac terorist

Un avion cu aproximativ 180 de pasageri la bord care a aterizat miercuri pe aeroportul Amsterdam-Schiphol ar fi fost tinta unui atac terorist. Avionul venea dinspre Spania si a incetat sa comunica cu turnul. Ulterior, compania aeriana Vueling a anuntat ca a fost vorba de o alarma falsa.

Jandarmeria de pe aeroportul din Amsterdam a anuntat o posibila luare de ostatici la bordul avionului care venea de la Malaga, Spania. Informatia a fost vehiculata de mass-media olandeze, insa dezmintita ulterior de compania aeriana Vueling care a anuntat ca a fost vorba de o alarma falsa, cauzata de o eroare de comunicare intre pilotul avionului si turnul de control.

La bord se aflau 183 de persoane. Avionul a fost escortat de doua avioane militare F16 si a aterizat cu siguranta pe aeroportul din Amsterdam, insa pasagerii nu au coborat inca. Nivelul de alerta este in continuare foarte ridicat, fortele de ordine incercuind nava.

Evreii din India, ofensati de un magazin care se numeste "Hitler" si are ca simbol o svastica!... Alerta in Orientul Mijlociu! Iranul continua sa isi extinda programul nuclear...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x