Căutare Live

Vremea extremă a făcut ravagii în Turcia! Unul dintre orașele frecventate de mulți români a fost aproape distrus de potop: “Abia am reuşit să scăpăm“

Ploile torenţiale şi inundaţiile au făcut ravagii în Bodrum, oraş din sudul Turciei frecventat şi de mulţi turişti români. Străzile au fost inundate, iar viitură a luat pe sus mai multe maşini.

Ploile torenţiale şi inundaţiile au făcut ravagii în Bodrum, oraş din sudul Turciei frecventat şi de mulţi turişti români. Străzile au fost inundate, iar viitură a luat pe sus mai multe maşini.

Zeci de oameni blocaţi în mijlocul apelor au fost salvaţi cu barca sau cu ajutorul unor utilaje. Inundate au fost şi şoselele unei insule elene, aflată în vecinătatea Turciei.

Ploaia a început dimineaţa şi s-a intensificat de la o oră la altă, până a ajuns la proporţiile unui potop. Torenţi puternici s-au format pe străzi şi au luat cu ei maşinile şi mobilierulul stradal.

Zeci de oameni s-au refugiat în magazine şi restaurante, dar şi acestea au fost inundate. Într-un centru comercial, pompierii au intervenit ca să salveze câţiva clienţi înspăimântaţi, cărora apă le ajunsese până la piept.

"Abia am reuşit să scăpăm, am fugit repede afară. Vedeţi cum arată restaurantul nostru. Este rău de tot, într-adevăr groaznic. Nici nu ştiu ce să mai spun, este într-adevăr rău."

Ploaia a fost însoţită de grindină, ceea ce a creat şi mai mult pagubele.

Primarul oraşului spune că este un "dezastru istoric", dar s-a declarat mulţumit că nu au existat victime sau răniţi. Specialiştii în construcţii amintesc, însă, că la Bodrum s-au mai produs inundaţii şi acum trei ani. Se ştia de atunci că sistemul de canalizare nu face faţă unor ploi intense, dar nu s-a luat nicio măsură.

Al treilea război mondial, pe cale să izbucnească? Ucraina se apără în fața atacurilor Rusiei: "Putin vrea toată ţa... Incredibil! Aceasta este țara în care economia țării se oprește în ziua în care elevii susțin examenul de Bacalaureat! B...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x