Antena Căutare

Imagini apocaliptice! Potop în Turcia! Stațiunea Bodrum a fost distrusă: mașini și case, înghițite de ape

Ploile torenţiale şi inundaţiile au distrus staţiunea turcească Bodrum, vizitată şi de mulţi turişti români. Torenţi puternici s-au format pe şosele şi au luat pe sus maşini, dar şi mobilierul stradal. Zeci de oameni blocaţi în mijlocul apelor au fost salvaţi cu barca. Alţii s-au refugiat în magazine şi restaurante, dar viitura nu le-a ocolit nici pe ele.

Ploile torenţiale şi inundaţiile au distrus staţiunea turcească Bodrum, vizitată şi de mulţi turişti români. Torenţi puternici s-au format pe şosele şi au luat pe sus maşini, dar şi mobilierul stradal. Zeci de oameni blocaţi în mijlocul apelor au fost salvaţi cu barca.

Alţii s-au refugiat în magazine şi restaurante, dar viitura nu le-a ocolit nici pe ele.

Primarul din Bodrum spune că este un "dezastru istoric". Specialiştii în construcţii amintesc, însă, că acelaşi oraş a fost inundat şi acum trei ani. Se ştia de atunci că sistemul de canalizare nu face faţă, dar nu ar fi fost luată nicio măsură.

Ultima oră! Ucraina ia măsuri drastice împotriva Rusiei! De astăzi este interzis total acest lucru... Imaginile sunt înfiorătoare! Cutremur cu magnitudinea 7 în Alaska. Pământul s-a crăpat și a înghițit tot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x