Căutare Live

Premierul britanic a dat 75.000 € pe renovarea "Downing Street No.10"

David Cameron, premierul Marii Britanii, a fost fortat sa explice pe ce a cheltuit aproximativ 75.000 de euro (64.000 de lire sterline) pentru renovarea apartamentului oficial din "Downing Street No.10" si din ce bani a platit, scrie cotidianul britanic The Telegraph.

Dupa ce a devenit premier, Cameron si sotia sa, Samantha, au hotarat sa nu se mute in "celebrul" apartament de protocol din Strada Downing Street nr. 10, ci intr-unul alaturat, mai mare, cu patru dormitoare.

Cum confortul acestuia nu se ridica insa la nivelul cerintelor, familia Cameron a decis sa-l renoveze si sa-i aduca cateva imbunatatiri, care au costat 64.000 de lire.

O parte din acesti bani (30.000 de lire) au fost achitati din fondurile de mentenanta ale primului ministru britanic, iar restul de 34.000, din buzunarul lui Cameron, potrivit documentelor oficiale.

Jurnalistii de la The Telegraph scriu ca familia Cameron a schimbat totul in apartament, de la cazile de baie si WC-uri, pana la perdele si galerii.

De asemenea, a fost creata o a doua bucatarie, iar mobila a fost si ea schimbata aproape in totalitate. Sotii Cameron au pastrat doar o canapea si doua fotolii din mobilierul existent in locatie.

Foto: telegraph.co.uk

VIDEO! Un roman a fost impuscat intr-un magazin din Italia... UPDATE! AP si ARD dezvaluie adresa EXACTA a inchisorii CIA din Romania...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri