Antena Căutare

Presedintele Argentinei, Cristina Fernandez Kirchner, operat cu succes de cancer tiroidian

Aleasa in fruntea statului in octombrie 2011, pentru un al doilea mandat, Kirchner (58 de ani) a fost diagnosticata cu aceasta maladie pe 22 decembrie, in urma unui control de rutina.

Medicii opinau atunci ca, in cazul in carte se intervine rapid chirurgical, sansele de insanatosire sunt de 90 la suta.


"Operatia Cristinei a avut succes", a informat postul TV Cronica, citat de Jurnalul.ro, miercuri, imediat dupa ce s-a incheiat operatia, care a avut loc la Austral University Hospital, o clinica dintr-un mic orasel, Pilar, aflat la 60 de kilometri de capitala Buenos Aires.

Interventia chirurgicala a inceput la ora locala 8.30 (14.30 in Romania) si a durat trei ore si jumatate, timp in care mii de argentinieni, care isi idolatrizeaza conducatoarea, s-au adunat in Capitala, dar si la Pilar, afisand bannere prin care isi manifestau sustinerea pentru Kirchner.

Lucas Papademos: Grecia risca sa intre in incapacitate de plata... Presa germana cere demisia presedintelui Christian Wulff, prins ca facea presiuni asupra ziarului Bild...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x