Antena Căutare

Presedintele bulgar Gheorghi Parvanov divorteaza. Tabloidele sustin ca e fustangiu

Presedintele bulgar Gheorghi Parvanov va divorta de sotia sa Zorka, imediat dupa expirarea celui de-al doilea mandat al sau in luna ianuarie 2012, sustine vineri tabloidul Bulgaria Dnes.

Publicatia citeaza surse din interiorul Partidului Socialist, potrivit carora seful statului si prima doamna sunt despartiti de mai mult timp, dar nu au vrut sa divorteze inainte ca Parvanov sa paraseasca postul.

Ziarul aminteste ca de mult timp in presa sunt vehiculate numele unor femei despre care se afirma ca au relatii amoroase cu Gheorghi Parvanov. Printre acestea se numara cantareata pop Mariana Popova, parlamentarele socialiste Iliana Iotova si Vesela Leceva, jurnaliste, manechine. Ultimele barfe sunt ca cea mai noua iubita a presedintelui bulgar, care are 54 de ani, este Mariana Todorova, o angajata in varsta de 32 de ani din cadrul administratiei prezidentiale.

Daca luam de bun ce scriu tabloidele, nici succesorul lui Parvanov la presedintie nu are o viata de familie fericita. La sfarsitul lunii octombrie, Rosen Plevneliev a castigat alegerile prezidentiale, dar ceea ce a atras atentia ziaristilor in cautare de senzational a fost faptul ca viitoarea prima doamna, Iuliana, refuza sa apara alaturi de sotul sau in locuri publice. Iuliana, care lucreaza ca specialist IT la cotidianul Capital, nu a avut nicio aparitie publica pana acum. Nici in ziua votului aceasta nu l-a insotit pe Plevneliev. Intr-un interviu, acesta a spus ca sotia sa a preferat sa urmareasca la televizor conferintele de presa din ziua alegerilor.

Faptul ca nu au mers impreuna sa voteze a alimentat zvonuri ca Iuliana nu a fost de acord ca sotul ei sa candideze la presedintie si a bagat divort. In ajunul alegerilor, Rosen Plevneliev a declarat ca el este cel care candideaza si ca doreste ca sotia sa si copiii lor sa aiba o viata normala. Este clar ca Iuliana Plevnelieva nu va fi o prima doamna tipica, mai ales ca ea a refuzat deja protectia Serviciului National de Securitate si continua sa mearga neinsotita la serviciu, fiind fotografiata de cateva ori de paparazzi, care o asteptau la intrare.

Intr-o situatie similara pare sa se afle si premierul Boiko Borisov. „Traiesc singur ca un caine, seara ma uit la meciurile din Liga Campionilor", a marturisit Borisov intr-un interviu televizat. Inainte de a ocupa postul de premier, Borisov traia impreuna cu Tvetelina Borislavova, una dintre cele mai bogate femei din Bulgaria. In 2009 tabloidele au dezvaluit insa ca Borislavova, proprietara unei banci importante, s-a despartit de Borisov. Acest fapt a fost confirmat ulterior de premier care, intr-un acces de sinceritate, i-a invitat pe ziaristi sa-i viziteze dormitorul, pariind cu acestia ca nu vor gasi nimic care sa sugereze prezenta acolo a vreunei femei.

Citeste articolul integral in Jurnalul!

Foto: celebrities.yoangames.com

Fostul presedinte filipinez, Gloria Arroyo, arestat pentru frauda electorala... VIDEO! Un hot a returnat masina, impresionat de drama victimei sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x