Antena Căutare

Preşedintele Partidului Democrat din Italia a fost diagnosticat cu Covid-19. Măsură radicală luată de autorități în spitale

Nicola Zingaretti, preşedintele Partidului Democrat (PD), aflat la guvernare în Italia, a fost diagnosticat cu Covid-19, devenind primul lider politic major din Europa care este afectat de coronavirus, scrie DPA.

Într-o înregistrare video publicată pe Facebook sâmbătă, Zingaretti a spus: "A sosit. Am şi eu coronavirus".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El a reînnoit apeluri către populaţie de a nu intra în panică, adăugând că se simte bine şi că se va izola în casă, nu la spital.

Italia este cea mai afectată ţară din Europa de epidemia de coronavirus, cu un total de 4.636 de cazuri înregistrate şi 197 de decese până vineri.

Guvernul italian a decis sâmbătă să trimită 20.000 de specialişti în spitale pentru a înfrunta epidemia de coronavirus care afectează peninsula.

Cei 20.000 reprezintă: 5.000 de medici specializaţi, 10.000 de infirmiere şi 5.000 de îngrijitori. În faţa acestei situaţii, decretul guvernamental prevede posibilitatea de a recruta medici aflaţi la pensie.

Sursa : news.ro

Autoritățile par depășite! Testele pentru coronavirus, aproape de epuizare, după ce numărul de cazuri a crescut în toata... Coronavirusul anulează slujbele la Vatican. Papa Francisc nu va mai ieși la fereastra din Piaţa Sfântul Petru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x