Antena Căutare

Presedintele Peru: “Uciderea lui bin Laden, primul miracol dupa beatificarea lui Ioan Paul al II-lea”

Moartea lui Osama bin Laden constituie "primul miracol" al Papei Ioan Paul al II-lea, beatificat duminica la Roma, a declarat Alan Garcia, presedintele statului Peru.

"Primul sau miracol a fost retragerea din aceasta lume a incarnarii raului, a incarnarii crimei si urii", a afirmat Garcia.

"In aceeasi zi in care a avut loc beatificarea sa, ne-a adus vestea ca cel care a instigat la explozia turnurilor si cladirilor nu mai este pe aceasta lume; speram ca infamia si ura vor disparea odata cu el!", a continuat Garcia. "Cred ca este un prim miracol al lui Ioan Paul al II-lea, proclamat preafericit".

Papa Ioan Paul al II-lea, care a murit in aprilie 2005, a fost beatificat duminica la Roma, cu cateva ore inainte ca Obama sa anunte ca Bin Laden a fost ucis in Pakistan de fortele speciale americane.

Beatificarea este ultimul pas inainte de canonizare si necesita ca Vaticanul sa confirme ca persoana vizata a facut un miracol dupa moarte. Pentru canonizare, Biserica trebuie sa confirme un al doilea miracol.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Wikipedia

VIDEO! Silvio Berlusconi a adormit in timpul slujbei de beatificare a Papei Ioan Paul al II-lea... UPDATE Video! Vezi filmul asasinarii lui Osama bin Laden...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x