Antena Căutare

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, declarații revoltătoare: „Conflictul din Transnistria a izbucnit din cauza tentativelor de unire cu România”

Noul președinte Republicii Moldova, renumit pentru orientarea sa pro-rusă, continuă să facă declarații de-a dreptul revoltătoare.

Noul președinte Republicii Moldova, renumit pentru orientarea sa pro-rusă, continuă să facă declarații de-a dreptul revoltătoare.

Liderul de la Chișinău a declarat unei televiziuni din Rusia că vrea să îi facă pe cetăţenii moldoveni să fie mândri de ţara lor, nu să dorească „unirea cu România” din cauza căreia a izbucnit conflictul din Transnistria, scrie libertatea.ro.

„Îi invidiez pe cetăţenii admirabili ai Federaţiei Ruse pentru că au un asemenea lider. Cred că preşedintele Vladimir Putin a făcut eforturi mari pentru intensificarea patriotismului şi pentru consolidarea bazelor statului. Aceste lucruri sunt foarte importante, o ţară nu poate avea un viitor fără ele, iar nouă ne lipsesc în acest moment”, a declarat socialistul Igor Dodon într-un interviu acordat postului rus Zvezda TV.

Voi ce părere aveți?

A murit Gwen Ifill, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din SUA!... Fenomen straniu petrecut după cutremurul din Noua Zeelandă. Ce a apărut pe fundul mării după catastrofă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x