Antena Căutare

Presedintele sirian, pentru Sunday Times:”Siria nu va ceda in fata ingerintelor externe"

Presedintele sirian, Bashar al-Assad, insista ca Siria "nu se va inclina" in fata ingerintelor straine, pe fondul presiunilor internationale pentru stoparea actiunilor de reprimare a protestelor, scrie publicatia Sunday Times, in editia online, citand un interviu acordat de seful statului sirian.

Liderul sirian a criticat ultimatumul Ligii Arabe pentru incheierea actiunilor de reprimare, afirmand ca ofera comunitatii internationale un pretext pentru ingerinte in afacerile interne ale Siriei.

"Aceasta initiativa a fost lansata pentru a se arata ca exista probleme intre tarile arabe, oferind Occidentului un pretext pentru o interventie militara impotriva Siriei", a spus al-Assad. Presedintele sirian a recunoscut ca serviciile de securitate au facut unele greseli, prin uciderea sau arestarea a sute de civili, subliniind insa ca este vorba de erori individuale, nu sistemice.

"Noi, ca stat, nu avem politici de cruzime fata de cetateni", a spus al-Assad, explicand ca solutia este contracararea "teroristilor inarmati" despre care regimul de la Damasc sustine ca s-ar afla la originea violentelor.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages / EPA

Iran: Consilierul de presa al lui Ahmadinejad, condamnat la un an de inchisoare... Vladimir Voronin: Guvernul are 16 consilieri ce fac parte din serviciile secrete romanesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x