Căutare Live

Presedintele sirian, pentru Sunday Times:”Siria nu va ceda in fata ingerintelor externe"

Presedintele sirian, Bashar al-Assad, insista ca Siria "nu se va inclina" in fata ingerintelor straine, pe fondul presiunilor internationale pentru stoparea actiunilor de reprimare a protestelor, scrie publicatia Sunday Times, in editia online, citand un interviu acordat de seful statului sirian.

Liderul sirian a criticat ultimatumul Ligii Arabe pentru incheierea actiunilor de reprimare, afirmand ca ofera comunitatii internationale un pretext pentru ingerinte in afacerile interne ale Siriei.

"Aceasta initiativa a fost lansata pentru a se arata ca exista probleme intre tarile arabe, oferind Occidentului un pretext pentru o interventie militara impotriva Siriei", a spus al-Assad. Presedintele sirian a recunoscut ca serviciile de securitate au facut unele greseli, prin uciderea sau arestarea a sute de civili, subliniind insa ca este vorba de erori individuale, nu sistemice.

"Noi, ca stat, nu avem politici de cruzime fata de cetateni", a spus al-Assad, explicand ca solutia este contracararea "teroristilor inarmati" despre care regimul de la Damasc sustine ca s-ar afla la originea violentelor.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages / EPA

VIDEO! Un roman a fost impuscat intr-un magazin din Italia... Vladimir Voronin: Guvernul are 16 consilieri ce fac parte din serviciile secrete romanesti...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri