Căutare Live

Presedintele yemenit, ranit intr-un asalt asupra Palatului prezidential

Ali Saleh, presedintele yemenit, a fost usor ranit in atacul asupra Palatului prezidential, potrivit Al Arabiya. La fel si premierul si presedintele Parlamentului. Patru garzi de corp au fost ucise.

Complexul prezidential din capitala yemenita Sanaa a fost atacat, in conditiile continuarii luptelor dintre fortele guvernamentale si membrii triburilor, relateaza BBC.

"Primul-ministru si presedintele Parlamentului, precum si alte personalitati politice care participau la rugaciunea de vineri in moscheea din Palatul prezidential au fost raniti in atacul cu obuze", a declarat purtatorul de cuvant al Congresului Popular General, Tarek Chami.

El a atribuit atacul liderului tribului Hashed, seicul Sadek al-Ahmar, aflat in conflict cu fortele guvernamentale intr-un cartier din Sanaa.

Mai mult de 350 de persoane au murit de la declansarea revoltelor, in ianuarie, dar cel putin 135 au murit in ultimele zece zile.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages / EPA

VIDEO! Un roman a fost impuscat intr-un magazin din Italia... VIDEO! O fetita de 10 ani a cantat imnul SUA mai bine decat Aguilera la finala NBA!...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri