Antena Căutare

Prezentare de exceptie la Saptamana Modei de la Londra. Manolo Blahnik a facut senzatie!

Amatorii de moda au avut un program foarte incarcat la Londra. Defilarea celui mai renumit top-model britanic al anului sau prezentarea noii colectii semnata de Vivienne Westwood au fost momente de varf ale Saptamanii Modei

Cara Delevingne, proclamata top-modelul anului, a deschis parada colectiei de primavara-vara a casei Mulberry. Colectia a fost ultima semnata de Emma Hill, care se retrage, dupa sase ani, din functia de director creativ al casei Mulberry. In schimb, decana de varsta a modei britanice, Vivienne Westwood, nu are de gand sa se retraga.

Prezentarea colectiei sale a inceput printr-o surpriza: un dans al actritei Lily Cole. Dansul este o metafora pentru refugiatii din motive climatice si, bineinteles, pentru animale. Si asta au fost si modelele, trebuia ca ele sa semene cu animalele prinse in bataia farurilor. Din cauza machiajului, modelele semanau mai curand cu niste zombi. Iar pe cateva dintre hainele pe care le-au purtat se putea citi "Clima", expresia preocuparilor ecologiste ale creatoarei. Dar asta nu le afecta deloc eleganta.

Mai tanarul Matthew Williamson, un favorit al celebritatilor, si-a pus si el in scena spectacolul cu mare grija: fondul sonor a fost asigurat, intre altele, de un cor in direct. Williamson spune ca incearca sa pastreze stilul pe care si l-a creat in 16 ani de cariera, dar sa-l adapteze mereu la actualitate.

La Saptamana Modei a fost prezent, pentru prima data, un artist care nu mai este de mult un debutant: celebrul creator de incaltaminte Manolo Blahnik. El a explicat cui se adreseaza produsele sale. “O femeie trebuie sa stie ce vrea si, apoi, sa si obtina ce vrea. Da, imi place acest gen de femeie. Nu-mi place cine e mic si slab. imi plac femeile”, a spus designerul.

Blahnik si-a prezentat colectia expusa ca la muzeu, intr-un cadru intim. Saptamana Modei de la Londra se incheie maine.

Vezi AICI editia integrala a Observatorului.

Moment istoric: Incep lucrarile de ranfluare a epavei navei Costa Concordia... Alerta la Fukushima! Japonia se pregateste de taifun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x