Antena Căutare

Prezentatoarea TV Dianne Oxberry a murit, la 51 de ani, după ce a fost diagnosticată cu cancer

Prezentatoarea TV Dianne Oxberry, care s-a ocupat de rubrica meteo de la BBC, a murit, la vârsta de 51 de ani, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Prezentatoarea TV Dianne Oxberry, care s-a ocupat de rubrica meteo de la BBC, a murit, la vârsta de 51 de ani, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu cancer.

„Dianne a fost o soție și o mamă minunată, care și-a trăit viața din plin. A fost o inspirație pentru toți cei care am cunoscut-o și am iubit-o, dar și pentru oamenii care o priveau la televizor în fiecare seară. A lăsat un gol imens în viețile noastre, dar va trăi pentru totdeauna în inimile noastre, pentru că a fost o persoană remarcabilă”, a tranmis soțul ei, Ian Hindle.

Dianne Oxberry, care a fost și gazda unui show la radio, a murit joi, la spitalul Christie Hospital din Manchester.

Prezentatoarea era mamă a doi copii. Colegii ei au aflat abia anul acesta că Oxberry suferea de cancer în fază terminală.

„Suntem devastați de moartea lui Dianne. Este aproape imposibil de înțeles. Ne este foarte greu să ne imaginăm emisiunea fără ea în platou. Gândurile noastre se îndreaptă spre familia ei. Sperăm să îi consoleze cumva faptul că atât de mult oameni au iubit-o pe Dianne și le va fi teribil de dor de ea”, a spus Roger Johnson, prezentatorul emisiunii North West Tonight.

Noi scene de război în Franța! „Vestele galbene” și forțele de ordine, din nou la atac - VIDEO... Noi violențe în Franța, într-un nou protest al „vestelor galbene”! Promisiunea lui Emmanuel Macron - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x