Antena Căutare

Un prezentator radio, sfâșiat de durere după ce mama lui a murit! A primit vestea înainte de a intra în direct: ”Trebuie să plec acasă, ca să fiu cu familia mea.”

Un prezentator radia a trecut prin momente cumplite în această dimineață. Cu puțin timp înainte de a intra în direct, el a aflat că mama lui a murit. 

Un prezentator radia a trecut prin momente cumplite în această dimineață. Cu puțin timp înainte de a intra în direct, el a aflat că mama lui a murit.

Chris Evans, prezentatorul radio de la BBC, a anunțat că mama lui s-a stins din viață, iar vestea teribilă a aflat-o cu puțin timp înainte de a intra în direct. După ce le-a explicat fanilor situația, el a plecat acasă.

”Chiar înainte de a intra în direct, mama mea a murit. Trebuie să plec acasă ca să fiu cu familia mea.”, a mărturisit el înainte a fi înlocuit de colegul lui, prezentatorul Vassos Alexander.

De asemenea, el a dezvăluit că mama lui, în vârstă de 92 de ani, ”trebuia să-și găsească liniștea.”

Chris Evans, care a anunțat luna trecută că soția sa este însărcinată cu gemeni, vorbea despre mama lui ca fiind ”o femeie incredibilă”.

De asemenea, el a precizat că va reveni la radio mâine dimineață, pentru că mama lui ar fi ”furioasă” să știe că lipsește din cauza ei.

Peste 200 de polițiști din Mexic, suspendați și dezarmați. De ce sunt suspectați... Tragedie în India. Cel puțin 77 de persoane au murit și 143 au fost rănite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x