Căutare Live

Prezidentiale in SUA: Barack Obama, umar la umar cu Mitt Romney in ultimul sondaj

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a pierdut avansul in intentiile de vot de care dispunea fata de adversarul sau republican, Mitt Romney, dupa dezbaterea prezidentiala de miercuri, potrivit unui sondaj Gallup publicat luni, informeaza AFP.

Potrivit sondajului Gallup, Romney si Obama sunt la egalitate in intentiile de vot, cu 47%, in conditiile in care, inainte de dezbatere, presedintele in exercitiu mentinea o distanta intre patru si sase puncte fata de adversarul sau.

Scaderea clara a presedintelui in exercitiu pare sa confirme evaluarea negativa a opiniei publice in privinta prestatiei sale de saptamana trecuta in fata lui Romney.

In timpul dezbaterii, prima dintre cele trei intre "locatarul" de la Casa Alba si cel care aspira sa preia mandatul prezidential, Obama a parut sa fie in defensiva, in timp ce adversarul sau si-a demonstrat combativitatea.

Foto: Intactimages / EPA

Riposta: Turcia raspunde cu bombardamente la un nou obuz trimis din Siria... Romania si alte patru state europene indeamna Georgia sa se mentina pe calea integrarii in NATO ...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri