Antena Căutare

A MURIT prima femeie musulmană devenită judecător în SUA. Sheila Abdus-Salaam a fost găsită fără viață în râul Hudson!

Sheila avea 65 de ani, iar în viața sa scrisese pagini întregi în cărțile de istorie ale afro-americanilor de religie musulmană. Poliția investighează decesul judecătoarei, care pare să se fi produs în condiții cel puțin ciudate

Sheila avea 65 de ani, iar în viața sa scrisese pagini întregi în cărțile de istorie ale afro-americanilor de religie musulmană. Poliția investighează decesul judecătoarei, care pare să se fi produs în condiții cel puțin ciudate.

Sheila Abdus-Salaam era un nume greu al justiției nord americane după ce a devenit prima femeie de culoare cu religie musulmană acceptată de Înalta Curte a statului New York. O altă premieră care este trecută în dreptul numelui său este legată de opțiunile religioase, Sheila fiind prima femeie musulmană care a devenit judecător în Statele Unite ale Americii.

Înainte de a muri, Abdus-Salaam ocupa un loc în rândul magistraților Curții de Apel a statului New York, numele său fiind vehiculat, la un moment dat și pentru a deveni guvernator al celebrului stat nord-american.

Cazul morții Sheilei a pus pe jar poliția new-yrokeze, trupul său fiind găsit în Hudson River, apa ce curge în apropiere de luxosul Manhattan. Se pare că pe trupul său nu au fost găsiteurme de violență, ceea ce îi împinge pe anchetatori să se gândească la o sinucidere.

Doliu la Hollywood! Actorul Charlie Murphy, fratele lui Eddie Murphy, a murit la 57 de ani după o luptă grea cu leucemia... JOIA NEAGRĂ! Opt români au fost răniţi, iar un italian a murit într-un accident rutier grav produs în Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x