Antena Căutare

Primarul ales al Chişinăului Ion Ceban: Mă suspend din calitatea de membru de partid şi voi fi un primar al tuturor

Primarul ales al Chişinăului Ion Ceban (PSRM) a anunţat că se suspendă din calitatea de membru de partid şi că va fi un primar al tuturor.

Ion Ceban şi-a început conferinţa de presă cu mulţumiri cetăţenilor pentru încrederea acordată, venind cu promisiunea că va îndeplini programul său electoral, punct cu punct.

„Vreau să fiu primarul tuturor şi îmi voi suspenda calitatea de membru de partid în momentul când îmi va fi validat mandatul”, a spus Ion Ceban, conform Unimedia.

Totodată, primarul ales al capitalei Republicii Moldova a lansat un apel către membrii Blocului ACUM din consiliul municipal să creeze împreună cu PSRM o majoritate viabilă pentru o activitate productivă la nivel local.

Ion Ceban a fost ales primar al Chişinăului cu 52,39% din voturi, contracandidatul său Andrei Năstase, din partea Blocului ACUM, obţinând 47,61%.

Sursa : news.ro

Turcia îi va trimite înapoi în ţările lor de origine pe jihadişti, chiar dacă li s-ar retrage cetăţenia, anunţă ministru... Îl lega cu un lanț la gât, ca pe-un câine, și îl lăsa singur, zile în șir. Copilul a evadat, cu „zgarda” încă la gât: „N...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x