Antena Căutare

Primarul numește două străzi cu numele tatălui și soacrei decedate! În ce oraș se întâmplă asta și care este motivul

La Hîncești, un oraș situat în partea central-vestică a Republicii Moldova, străzile încep să fie numite în cinstea rudelor decedate. Primele două astfel de străzi sunt: ,,Strada Chiril Botnari" și ,,Nadeja Odobescu".

La Hîncești, un oraș situat în partea central-vestică a Republicii Moldova, străzile încep să fie numite în cinstea rudelor decedate. Primele două astfel de străzi sunt: ,,Strada Chiril Botnari" și ,,Nadeja Odobescu".

Cel care a avut această inițiativă este edilulul orașului, Alexandru Botnari care numește două străzi din oraș cu numele tatălui și a soacrei decedate.

Astfel, în semn de apreciere pentru ceea ce au însemnat pentru oraș aceste persoane dragi lui, primarul a considerat că rudele sale merită un omagiu post-mortem.

Primarul poveștește că soacra sa, Nadeja Odobescu, a fost director de școală 40 de ani, iar activitatea în acea școală fusese marcată pe o perioadă de 50 de ani, aceasta fiind de profesie profesoară de engleză.

Tot Alexandru Botnari, afirmă că una dintre realizările sale în anul 2017 a fost construcția unui drum regional în municipiul Hîncești, astfel Consiliul municipal Hîncești a decis să denumească strada ,, Chiril Botnari" în cinstea tatălui său, de profesie constructor, decedat în urmă cu 27 de ani.

O sursă apropiată mărturisește că, din păcate, străzile nu au plăcuțe cu numele aferente din motiv de fonduri insuficiente.

Alexandru Botnari este primarul orașului Hîncești de 15 ani și este de asemenea vicepreședinte al partidului democrat.

Sursă: unimedia.info

VEȘTI BUNE pentru turiștii români! Viza la sosirea în această ȚARĂ va fi scoasă. Iată ce SUMĂ nu trebuie să mai plătiți... 2 fetițe gemene nou-născute sunt aruncate din mașină într-o valiză chiar de mama lor! Ce au descoperit doctorii când au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x