Antena Căutare

Primele dovezi

A aparut prima dovada a tentativei de asasinare a presedintelui bolivian, Evo Morales. Este vorba despre o inregistrare a celor trei presupusi ucigasi, printre care si romanul Arpad Maghyarashi, in care se planuia asasinatul.

Potrivit informatiilor aparute in Irish Times, cei trei presupusi asasini sunt inregistrati in timp ce planuiau anumite detalii ale atacului. Barbatii au fost ucisi in data de 16 aprilie, intr-un hotel din orasul Santa Cruz, din estul Boliviei. Inregistrarea a fost oferita autoritatilor de catre o persoana necunoscuta si a fost realizata cu un telefon mobil. Intr-o inchisoare din Bolivia e retinut, un alt roman, suspectat de participare la acelasi compot.
Roman, condamnat la moarte... Cladire la pamant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x