EMOȚIONANT! Primele imagini cu copiii salvați din peștera thailandeză

 

Au fost publicate primele imagini cu copiii salvați din peștera thailandeză. Misiunea care a ţinut lumea întreagă cu sufletul la gură putea sfârşi printr-un dezastru. Peştera thailandeză a început să se inunde, ieri, chiar în timp ce era salvat ultimul dintre cei 12 băieţi.

Pe patul de spital, cu măşti de protecţie pe faţă, băieţii sunt în stare bună. Arată semnul victoriei şi îşi salută părinţii aflaţi de cealaltă parte a unui geam, dar şi pe oamenii care, timp de 17 zile, s-au rugat pentru ei.

Acestea sunt ultimele scene din coşmarul lor - un elicopter îi duce pe ultimii doi evacuaţi departe de locul care putea să îi coste viaţa. Ca să îi protejeze de lumina puternică, salvatorii le-au acoperit chipul cu un material albastru.

Richard Harris este unul dintre eroii care au făcut totul posibil. Australianul era în vacanţă în Thailanda când a aflat de băieţii blocaţi în peşteră. Trei zile a stat cu ei. La sfatul lui, cei mai slăbiţi dintre băieţi au fost evacuaţi primii.

Încercarea prin care au trecut „Mistreţii sălbatici" şi antrenorul lor a inspirat şi un producător de film apropiat salvatorului mort în timpul operaţiunilor.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe