Antena Căutare

Primele ore ale dimineții sunt dedicate persoanelor în vârstă! Măsura implementată de un supermarket din Australia

Woolworths, unul dintre cei mai mari retaileri australinei, a implementat o strategie temporară: În magazinele alimentare, primele ore ale zilei sunt rezervate celor în vârstă și persoanelor cu dizabilități.

Primele ore ale dimineții sunt dedicate persoanelor în vârstă! Măsura implementată de un supermarket din Australia
In Australia a inceput sa circule îndemnul ca primele ore ale zilei sa fie rezervate, în magazinele alimentare, celor în vârstă și persoanelor cu dizabilități.

Woolworths, unul dintre cei mai mari retaileri autralinei a implementat o strategie temporară de care vor beneficia doar cei în vârstă, alături de oamenii cu dizabilități sau sisteme imunitare slabe.

În cadrul acestor magazine, vor avea acces, în primele ore ale dimineții, doar persoanele care aparțin acestor grupuri, cu scopul de a-i feri de restul clienților orbiți de panica și isteria pandemiei cu coronavirus.

Citește și: Anunţarea stării de urgenţă i-a făcut pe mulţi români să se îngrămădească în magazine şi farmacii

În intervalul orar 07:00-08-00, magazinele din Australia vor permite exclusiv accesul persoanelor vârstnice sau a celor cu dizabilități:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acest îndemn ia amploare din ce în ce mai mare: Inițiativa aparține unui magazin din Altona, care a nevoia specială de ocrotire a persoanelor vulnerbaile, fie ele vârstnice sau care prezintă dizabilități, astfel încât să fie protejați de mania shopping-ului fără discernământ, ca urmare a pandemiei cu coronaviurs.

Citește și: Auchan, răspuns pentru clienții care au dat năvală în supermarketuri de teama COVID-19

„Această măsură temporară le va oferi oportunitatea de a-și procura bunurile esențiale într-un mediu liniștit, lipsit de aglomerația și nebunia orelor obișnuite.”, spune directorul general, Claire Peters.

Există, însă, și restricții cu privire la cantitatea în care pot fi procurate anumite bunuri:

Șervețele, prosoape de bucătărie: Două pachete per magazin

Hârtie igienică: Un pachet per magazin

Dezinfectant pentru mâini: Două unități per magazin

Orez(2 kg+): Un pachet per magazin

Paste: Două pachete per magazin

Aceste limitări au survenit în urma mai multor dispute violente din cadrul magazinelor australiene:

Citește și: ANPC: Supermarketurile au stocuri suficiente pentru alimente și dezinfectanți, deși cererea e mare. Recomandări pentru clienți

Australienii s-au înghesuit în magazine și au pornit în lupta aprovizionării, deși autoritățile au semnalat că marile lanțuri de magazine vor avea permanent stocuri de alimente, dezinfectanți, hârtie igienică, deși cererea este extrem de mare în ultimele zile.

Gruparea ISIS le recomandă membrilor să se protejeze împotriva coronavirusului şi să renunţe pentru moment la atacurile ... Avertisment îngrijorător lansat de experți în sănătate: ”Criza declanșată de coronavirus ar putea dura până în primăvara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x