Căutare Live

Primul deces din cauza noului coronavirus în Marea Britanie

Regatul Unit a anunţat primul deces din cauza epidemiei noului coronavirus, o persoană în vârstă care era deja bolnavă şi care a fost contaminată în ţară, relatează AFP.

”Un pacient care a fost testat pozitiv cu covid-19 a decedat, din nefericire”, a anunţat şeful serviciilor medicale din Anglia Chris Whitty într-un comunicat.

Spitalizat la Reading, în sudul Angliei, era ”un pacient în vârstă care suferea deja de probleme de sănătate”, un grup de persoane care prezintă un risc mare, a precizat el.

”Credem că a contactat virusul în Regatul Unit şi încercăm să identificăm persoanele cu care a fost în contact”, a adăugat el.

Regatul Unit a anunţat joi 115 contaminări cu noul coronavirus de la apariţia epidemiei în China, în decembrie.

La sfârşitul lui februarie, un britanic contaminat la bordul pachebotului Diamond Princess, în carantină în apropiere de Tokyo, a murit în Japonia, primuldeces al unui cetăţean britanic.

Sursa : news.ro

Angajaţi ai editurii Hachette au protestat faţă de publicarea memoriilor lui Woody Allen... Calm ”relativ” în Idleb, după intrarea în vigoare a acordul ruso-turc cu privire la un armistiţiu, marcată de oprirea bo...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri