Antena Căutare

Primul interviu acordat de nepotul liderului nord-coreean: „Visez la unificare”

Nepotul lui Kim Jong-il si Kim Jong-un, fostul si actualul lider nord-coreean, a acordat primul sau interviu, in Bosnia, acolo unde studiaza la United World College din Mostar.

Provine dintr-o familie cunoscuta pentru felul dictatorial in care conduce Coreea de Nord, dar, la cei 17 ani ai sai, Kim Han-sol arata si vorbeste ca un occidental.

Poarta ochelari la moda, are doi cercei in urechea stanga si vorbeste intr-o engleza fluenta. Nu se fereste sa spuna ca viseaza la unificarea dintre tara sa si Coreea de Sud.

„Mereu am visat ca intr-o zi sa ma intorc si sa fac in asa fel incat lucrurile sa fie mai bune si mai usoare pentru poporul nord-coreean. De asemenea, visez la unificare, pentru ca este intr-adevar trist ca nu pot trece in cealalta parte sa-mi vad prietenii”, a declarat Kim Han-sol in interviul acordat unei televiziuni finlandeze.

Kim Han-sol s-a nascut la Phenian, in 1995, insa a trait in cea mai mare parte a vietii in Macau si in China. El este fiul lui Kim Jong-nam, cel mai mare dintre copiii fostului lider Kim Jong-il si fratele actualului conducator nord-coreean Kim Jong-un.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro!

Cei 27 de sefi de stat si de guverne din UE sunt invitati sa ridice Premiul Nobel... Mitt Romney se retrage din viata politica daca nu va fi ales presedinte al SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x