Prince, o moarte violentă: „L-am găsit fără suflare în liftul locuinței sale!”

 

Vedeta R&B americană Prince, rivalul lui Michael Jackson din anii '80, a încetat din viață la vârsta de 57 de ani, conform unei informații publicate de site-ul TMZ.com. 

În primă fază, informația nu a fost confirmată de poliția locală, care a efectuează o anchetă la reședința starului din Minnesota, precizează Reuters. Purtătorul de cuvânt al vedetei a confirmat însă decesul pentru Associated Press. Câteva ore mai târziu, purtătorul de cuvânt al poliției din Minnesota a declarat că artistul a fost găsit fără suflare în casa sa: „Prince Roger Nelson a fost găsit mort în liftul locuinței sale. În ciuda eforturilor echipei medicale nu a mai putut fi salvat. Decesul a fost declarat la ora locală 10.07”.

''Confirm, cu profund regret, că legendarul interpret Prince Roger Nelson a murit la reședința sa din Paisley Park în această dimineață'', a afirmat reprezentanta sa, Yvette Noel-Schure.

Starul, pe numele său complet Prince Rogers Nelson, a suferit o urgență medicală la 15 aprilie, în timp ce se afla în avionul său privat, fiind nevoie ca piloții să aterizeze imediat în Illinois. Prince a susținut concertul pe care-l avea programat a doua zi și și-a asigurat fanii că se simte bine. Persoane din anturajul său au declarat pentru TMZ că starul suferea de gripă.

Înaintea acestei apariții recente pe scenă, Prince și-a anulat două concerte din motive medicale.

Prince și-a lansat primul album, "For You", în 1978 și a devenit un superstar internațional în 1982, cu LP-ul "1999". În cariera sa a obținut 7 premii Grammy, iar interpretarea sa din pauza Finalei Campionatului de Fotbal American Super Bowl din 2007 a fost caracterizată drept una dintre cele mai bune performanțe live din toate timpurile. Albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe