Antena Căutare

Principatul Monaco, pazit cu strasnicie cu ocazia nuntii printului Albert al II-lea

Siguranta publica monegasca este si ea printre invitatii de baza la casatoria printului Alber al II-lea de Monaco, de mai multe saptamani politistii Principatulului pregatindu-se, ca si ceilalti invitati, dar in felul lor, pentru acest weekend prelungit de festivitati. Obiectivele sunt doua: sa asigure siguranta multimii de oameni care vor participa la festivitati si sa protejeze numeroasele personalitati prezente, comenteaza Le Parisien.

Toate aceste camere scaneaza placutele de inmatriculare ale vehiculelor care intra si ies din Principat.


Cu ajutorul autoritatilor franceze, politia monegasca a gestionat transferurile prestigiosilor invitati intre aeroportul din Nisa si cele doua palate, l'Hotel de Paris si l'Hermitage, situate in careul de aur din piata Cazinoului. Aceste doua locuri sunt, practic, transformate in sanctuare. Idem si pentru zona palatului, unde accesul va fi filtrat de bratari de identificare, iar spatiul aerian va fi inchis si supravegheat prin radar.

Comisarul Muhlberger a mai dat asigurari ca dispune si de o unitate de interventie speciala, pentru a asigura protectia specifica a personalitatilor sau cladirilor. Asa ca presedintele francez, care a fost bruscat de un cetatean nemultumit acum doua zile cu prilejul unei bai de multime, poate sa stea linistit, caci va fi in siguranta.

Citeste si Jurnalul

FOTO: nerverland.com

Fostul director FMI, Dominique Strauss-Kahn, va fi eliberat... Bugetul reginei Elisabeta a II-a, lovit de austeritate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x