A fost prins în flagrant, în timp ce își înșela iubita, pe stadion! Reacția lui când a văzut camera de filmat, teribilă! VIDEO

Un bărbat a fost prins în flagrant, în timp ce își înșela iubita, sărutând o altă femeie, în tribunele unui stadion. A reacționat straniu când și-a dat seama că era filmat, iar imaginile video au devenit virale pe internet.

Prins înșelându-și iubita cu o altă femeie, pe stadion.

Captură video

În imaginile video surprinse de „kiss cam” („camera sărutului”), se vede cum bărbatul ținea o mână pe spatele amantei. La un moment dat, a sărutat-o, dar când și-a dat seama că era filmat, a avut o reacție bizară. Ar fi vrut, poate, să pretindă că nimic nu se întâmplase.

Și femeia pe care a sărutat-o a făcut o grimasă atunci când bărbatul s-a retras straniu, când a realizat că era filmat.

După ce imaginile video au devenit virale pe internet, generând o dezbatere pe tema „înșela sau nu acest bărbat pe cineva?”, el a vrut să „facă lumină în acest caz”.

Bărbatul, Deyvi Andrade, a scris pe conturile lui de Facebook și Instagram că, într-adevăr, și-a înșelat partenera.

„Nimeni nu îmi va putea strica imaginea. Dumnezeu este mare și puternic, iar aceste femei care mă critic acum probabil că au înelat și ele la viața lor”, a scris revoltat bărbatul.

De asemenea, bărbatul i s-a adresat amantei într-un comentariu: „Îmi pare rău! Aș vrea să dau timpul înapoi și să retrăiesc aceste momente alături de tine. Sunt confuz, dar te vreau înapoi”.

Incidentul s-a petrecut weekendul trecut, la un meci de fotbal din Ecuador.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri