Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

A fost prins în flagrant, în timp ce își înșela iubita, pe stadion! Reacția lui când a văzut camera de filmat, teribilă! VIDEO

Un bărbat a fost prins în flagrant, în timp ce își înșela iubita, sărutând o altă femeie, în tribunele unui stadion. A reacționat straniu când și-a dat seama că era filmat, iar imaginile video au devenit virale pe internet.

Prins înșelându-și iubita cu o altă femeie, pe stadion.

Captură video

În imaginile video surprinse de „kiss cam” („camera sărutului”), se vede cum bărbatul ținea o mână pe spatele amantei. La un moment dat, a sărutat-o, dar când și-a dat seama că era filmat, a avut o reacție bizară. Ar fi vrut, poate, să pretindă că nimic nu se întâmplase.

Și femeia pe care a sărutat-o a făcut o grimasă atunci când bărbatul s-a retras straniu, când a realizat că era filmat.

După ce imaginile video au devenit virale pe internet, generând o dezbatere pe tema „înșela sau nu acest bărbat pe cineva?”, el a vrut să „facă lumină în acest caz”.

Bărbatul, Deyvi Andrade, a scris pe conturile lui de Facebook și Instagram că, într-adevăr, și-a înșelat partenera.

„Nimeni nu îmi va putea strica imaginea. Dumnezeu este mare și puternic, iar aceste femei care mă critic acum probabil că au înelat și ele la viața lor”, a scris revoltat bărbatul.

De asemenea, bărbatul i s-a adresat amantei într-un comentariu: „Îmi pare rău! Aș vrea să dau timpul înapoi și să retrăiesc aceste momente alături de tine. Sunt confuz, dar te vreau înapoi”.

Incidentul s-a petrecut weekendul trecut, la un meci de fotbal din Ecuador.

Recomandari