Antena Căutare

Prințesa Charlotte împlinește 3 ani. Detalii inedite despre fiica ducilor de Cambridge. Cum a impresionat recent

Prințesa Charlotte a Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord împlinește vârsta de 3 ani, miercuri. Fiica ducilor de Cambridge a impresionat recent cu un salut regal impecabil și cu toate că are o vârstă fragedă, ea poate comunica și în limba spaniolă.

Prințesa Charlotte a Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord împlinește vârsta de 3 ani, miercuri. Fiica ducilor de Cambridge a impresionat recent cu un salut regal impecabil, iar la această vârsta fragedă învață și limba spaniolă.

Recent, pe 23 aprilie, prințesa a demonstrat că nu îi este teamă să se afle în lumina reflectoarelor. Ajungând alături de fratele ei, prințul George, și de tatăl ei, prințul William, la maternitatea din Londra unde a fost născut fratele ei mai mic, prințul Louis, Charlotte a impresionat mulțimea, oferind un salut regal impecabil.

În timp ce prințul George a avut o atitudine ușor precaută văzând mulțimea aflată în fața spitalului, prințesa Charlotte a salutat persoanele aflate acolo în timp ce se îndrepta către spital, ba chiar s-a întors către acestea, pe trepretele maternității Lindo Wing, pentru a oferi un ultimo salut.

În acest an, ducii de Cambridge au ales ca de ziua de naștere a prințesei să nu mai publice fotografii cu ea. Motivul este că cei doi au decis să nu își expună prea mult copiii la o vârstă atât de fragedă, potrivit hellomagazine.com.

La începutul acestui an, mama prințesei Charlotte, ducesa de Cambridge (Kate Middleton), a dezvăluit că micuței îi place să facă aluat de pizza, potrivit foxnews.com.

„Am făcut aluat de pizza cu George și Charlotte. Le place mult, pentru că își murdăresc mâinile”, a spus ducesa la un eveniment care a avut loc în luna martie, la Londra.

Un detaliu indedit legat de prințesa Charlotte Elizabeth Diana este că numele ei a fost ales pentru a omagia mai multe persoane din familia regală britanică – bunicului ei, prințul Charles, străbunicii ei, regina Elizabeth, dar și regretatei ei bunici, Diana, prințesa de Wales, potrivit Vanity Fair.

La această vârstă fragedă, prințesa poate comunica într-o a doua limbă, spaniola. Aceasta se datorează Mariei Turrion Borrallo, doica prințesei, originară din Spania.

Un alt detaliu legat de prințesă este că aceasta ar putea influența pozitiv economia Regatului Unit.

„În 2015, Brand Finance a estimat contribuția anuală a prinților Charlotte și George la economia britanică la 101 de milioane de lire sterline, respective 76 de milioane de lire sterline”, a anunțat compania Brand Finance, în septembrie 2017.

„Pentru a estima ce venituri ar putea aduce copiii din familia regală la economia brotanică în timpul vieților lor, presupunând că vor continua să aibă același efect pozitiv pe care îl au în prezent aceste contribuții au fost proiectate la o valoare prezentă netă de 3,2 miliarde de dolari, respective 2,4 miliarde de dolari”, a mai transmis compania.

Născută pe 2 mai 2015, prințesa Charlotte ocupă locul al patrulea în linia de succesiune la tronul britanic, după fratele ei, prințul George (în vârstă de 4 ani, n.r.), tatăl ei, prințul William, și bunicul ei, prințul Charles. Fratele ei nou-născut, prințul Louis, se situează pe cel de-al cincilea loc în succesiunea tronul britanic.

Tragedie într-un lăcaș de cult! 27 de persoane AU MURIT! Mai multe explozii s-au produs într-o moschee din Nigeria!... Zuckerberg riscă să fie pedepsit de Parlamentul britanic cu o sancțiune care nu s-a mai dat din 1880...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x