Antena Căutare

Printesa Victoria, mostenitoarea tronului Suediei, se marita

Nunta mare in Europa! Toate familiile regale vor fi prezente astazi la casatoria printesei Victoria, mostenitoarea tronului Suediei. Suedezii fac ultimele pregatiri. Nunta printesei a costat doua milioane de euro.


Desi costurile evenimentului depasesc doua milioane de euro, suedezii nu se plang de costuri. Chiar daca jumatate din acesti bani vor fi platiti de la buget.

"Sunt atat de frumosi impreuna! Se vede pe fata lor cat de fericiti sunt. Le sta foarte bine impreuna. Sunt de acord! Cred ca sunt putini bani in comparatie cu alte cheltuieli pe care le facem. Stiu ca pare o suma mare dar sunt foarte multi bani despre care nu stim unde se duc. Asa ca, de ce nu?", a declarat o femeie.

Oamenii spun ca nunta regala va stimula economia prin mediatizarea evenimentului si prin numarul mare de turisti pe care il va atrage.
Desi lista invitatilor este secreta, se spune ca de la ceremonii nu va lipsi regele Juan Carlos al Spaniei, regele Albert al II-lea al Belgiei sau regina Beatrix a Olandei. In plus, la nunta ar putea participa si printul mostenitor al Japoniei sau regele Abdullah al II-lea al Iordaniei.

Hot cu tupeu: Un roman a golit un cont al familiei prezidentiale irlandeze... Posta "rapida": O carte postala a ajuns la destinatie dupa... 95 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x