Antena Căutare

Printul George a fost botezat si este mai bogat cu sapte parinti spirituali

Printul George al Marii Britanii adevenit crestin. Fiul ducelui si ducesei de Cambridge a fost botezat la capela palatului Saint James. A avut putini invitati din familie, dar nu mai putin de sapte parinti spirituali. N-au fost oaspeti romani la ceremonie, dar din tara noastra a venit poate cel mai inedit dar: o pasune in Valea Zalanului.

Imbracat din cap pana-n picioare in dantela, printul George a stat cuminte in bratele tatalui sau, printul William. Cu cateva momente inainte, isi anuntase prezenta cu un strigat sanatos, chiar la sosirea la palatul Saint James.

In afara de ducele si ducesa de Cambridge, printul i-a avut alaturi pe regina Elisabeta a II-a si printul consort, pe Printul Charles si sotia sa, Camilla, dar si pe printul Harry, plus sapte nasi.

Desi jurnalistii sau martorii nu au avut acces in capela, botezul lui George Alexander Louis a fost, astazi, cel mai urmarit eveniment din Marea Britanie.

Evenimentul a fost urmarit de sute de admiratori ai Casei Regale, sositi la capela palatului Saint James pentru a fi martorii momentului istoric.

Botezul regal a fost primit cu bucurie si in patria de suflet a printului Charles, pe valea Zalanului, in Covasna. De la prietenul si gazda transilvaneana a printului Charles, nepotul sau a primit un dar cu totul special: un picior de plai mioritic.

Botezul lui George Alexander Louis a avut loc la trei luni si o zi de la nastere si a fost a doua aparitie publica a viitorului rege al Marii Britanii.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Printul George va primi la botez o bucata de pamant romanesc... Ha ha ha! Mexicanii si-au pus nas rosu si au dat startul "Festivalului clovnilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x