Antena Căutare

Prinţul Harry a sosit în Canada

Prinţul Harry a sosit luni seară în Canada, unde se află soţia sa, Meghan Markle, şi fiul Archie, pentru prima dată de la anunţul retragerii sale din familia regală, potrivit mass-media britanice.

Avionul prinţului, care a decolat de pe aeroportul londonez Heathrow, a aterizat luni pe aeroportul din Vancouver puţin după ora 19.00 locală, a indicat cotidianul Daily Mail. Ziarul a publicat fotografii cu Harry, mergând pe aeroport purtând o geacă şi pantaloni jeans, cu o geantă pe umăr.

Postul Sky News a difuzat de asemenea imagini cu prinţul Harry la sosirea în Canada.

Acesta a zburat cu un avion către insula Vancouver, unde îl aşteaptă Meghan şi Archie în casa în care stau de mai multe săptămâni, scrie Daily Mail.

Ducele de Sussex a părăsit Marea Britanie luni după o zi plină de ultimele îndatoriri regale. Harry şi-a făcut apariţia la summitul Regatul Unit-Africa despre investiţii la Londra, unde s-a întâlnit cu mai mulţi şefi de stat africani şi a vorbit în privat cu premierul britanic Boris Johnson.

El nu a apărut la recepţia care a avut loc luni seară şi care a fost organizată de prinţul William, la Palatul Buckingham.

Sursa : news.ro

A fost prins în flagrant, în timp ce își înșela iubita, pe stadion! Reacția lui când a văzut camera de filmat, teribilă!... Iranul confirmă că două rachete de tip M1-TOR au fost trase asupra Boeingului UIA care efectua zborul PS752...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x