Antena Căutare

Presa din Regat vuiește! Prințul Harry și Pippa, sora ducesei de Cambridge, poveste de dragoste secretă

Speculațiile legate de o posibilă poveste de dragoste între Pippa Middleton și Prințul Harry, apărute inițial la nunta Ducelui și Ducesei de Cambridge, s-ar putea dovedi reale.

Speculațiile legate de o posibilă poveste de dragoste între Pippa Middleton și Prințul Harry, apărute inițial la nunta Ducelui și Ducesei de Cambridge, s-ar putea dovedi reale.

Potrivit unei surse citate de revista OK!, sora ducesei de Cambridge și fratele prințului William sunt protagoniștii unei "povești de dragoste secrete" de mai multe luni, deși pasiunea dintre ei datează de câțiva ani.

Cei doi au fost cuplu de cavaler și domnișoară de onoare la nunta dintre Kate Middleton și Wiliiam

Site-ul Sheknows.com scrie că, deși Pippa și Harry se cunoșteau încă din timpul în care Will o curta pe Kate, "scânteia a izbucnit" la nunta regală, atunci când Pippa și Harry nu și-au putut ține mâinile departe unul de altul.

"Kate a mers pentru a-și verifica machiajul și i-a surprins giugiulindu-se în baie!", a povestit aceeași sursă.

"A existat întotdeauna o tensiune sexuală între ei, chiar și atunci când aveau relații cu alte persoane", a explicat sursa. Potrivit acesteia, la prima întâlnire, Harry "ar fi aprins lumânări și i-ar fi pus muzică soft, despre care a crezut că i-ar plăcea, gen Adele, Ellie Goulding, Bruno Mars. Au băut vin și au mâncat paste carbonara, pregătite de el".

Crăciunul în care parizienii au devorat animalele de la zoo: supă de elefant, friptură de cangur şi pisică asezonată cu ... 16 decembrie 1920: Un cutremur puternic zguduia China. Peste 240.000 de persoane şi-au pierdut vieţile, unele râuri au f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x