Antena Căutare

Printul Harry, tinta amenintarilor al-Qaida

Harry, in varsta de 26 de ani, al treilea in ordinea succesiunii la tron, este subiectul unei inregistrari video de trei minute publicata saptamana trecuta de organizatia Musulmani impotriva Cruciadelor, relateaza Daily Mail.

Harry nazistul
Toate dorintele mele s-au indeplinit"

Publicata initial pe site-ul gruparii jihadiste, inregistrarea mai arata fragmente din interviuri acordate de Harry in timp ce se afla in provincia Helmand, din Afganistan. De asemenea, il arata pe print folosind termenul "paki", considerat jiginitor.

Filmuletul se incheie cu imaginea lui Harry imbracat in nazist - surprinsa la o petrecere din 2005 fapt care a provocat o polemica.

"Printul Harry este, inevitabil, in pericol. Pe masura ce cresc riscurile, trebuie sa fie sporita si capacitatea de protectie", a declarat o sursa din serviciile de securitate pentru News of The World.

Pe site-ul sau, gruparea Musulmani impotriva cruciadelor afirma ca membrii sai "ridica drapelul pentru islam" si explica de ce printii William si Harry sunt tinte. In sectiunea de "Intrebari frecvente" scrie: "Pare corect si adecvat sa fie condamnate persoane care simpatizeaza cu o asemenea gloata brutala (referire la armata britanica ce lupta in Afganistan, Irak si Libia - n.red.) sau care ii promoveaza literatura sau ii preamareste cauza. William si Harry nu sunt scutiti de responsabilitate, iar decizia lor constienta de a se inrola intr-o armata care se implica in respectivele crime nu poate fi acceptata usor".

Citeste si Jurnalul

Foto: EPA/Intact Images

Japonia: Scurgere radioactiva la centrala Tsuruga... Rusii sarbatoresc Ziua Victoriei: 20.000 de soldati vor marsalui in Piata Rosie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x