Antena Căutare

Printul William, spionat de NOTW in timpul scandalului interceptarilor telefonice

Ziarul britanic News of the World a angajat un detectiv privat pentru a-l spiona pe Printul William in timp ce ziarul era cercetat pentru interceptarea ilegala a unor telefoane, scrie The Telegraph.

NOTW a angajat un fost ofiter de politie pentru a-l urmari permanent pe William in 2006, pe atunci viitorul rege, in timp ce acesta era in Gloucester pentru un perioada de cateva zile, potrivit unor documente obtinute de BBC.

Detectivul spune ca a mai urmarit si alte persoane importante cum ar fi fosta prietena a printului Harry, Chelsy Davy, parintii actorului care il joaca pe Harry Potter, Daniel Radcliffe, dar si pe avocatul Lord Goldsmith.

Desi nu este ilegal, nivelul la care s-a ajuns in ceea ce priveste spionajul din partea ziarului ridica semne de intrebare in ceea ce priveste recent scandalul de interceptare a convorbirilor telefonice.

Urmarirea membrilor familiei regale este si mai controversata dupa ce printesa Diana, care a murit intr-un accident de masina, era urmarita de paparazzi.

Tot scandalul NOTW a pornit in 2005 cand s-a descoperit ca mesageria vocala a printului William a fost sparta. Investigatiile au inceput in noiembrie 2005, iar in august 2006 ziaristul Clive Goodman si investitorul Glenn Mulcaire erau deja arestati. Doi ani mai tarziu acestia erau deja condamnati.

Detectivul ca l-a spionat pe Printul Harry spune ca lucreaza cu NOTW inca din 2003, si ca acestia au fost foarte multumiti de serviciile sale.

Pe de alta parte, surse spun ca William a fost informat din timp de interceptari si de spionaj si a "urmat cu atentie procedurile".

"Daca NOTW a ascultat chiar si telefoanele Casei Regale Britanice, nimic nu ma mai surprinde"
, a spus un apropiat al casei regale.

Foto: EPA/Intact Images

Facebook cere schimbari in legislatia americana de imigrare... Top 5 tari care fac eforturi pentru a ajuta lumea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x