Priviți-o cu mare atenție! Ea este tânăra pe care orice bărbat și-o dorește de nevastă. Fiica „prințesei Leia” a moștenit peste 20 de milioane de euro!

Billie Lourd va moşteni întreaga avere a mamei sale, actriţa din "Star Wars", Carrie Fisher, adică cele 19,4 milioane de lire sterline, potrivit documentelor date publicităţii de Curtea de Justiţie din SUA

Billie Lourd va moşteni întreaga avere a mamei sale, actriţa din "Star Wars", Carrie Fisher, adică cele 19,4 milioane de lire sterline, potrivit documentelor date publicităţii de Curtea de Justiţie din SUA.

Actriţa în vârstă de 24 de ani va moşteni averea mamei, inclusiv conturile bancare, automobilele de lux, obiectele personale şi drepturile de autor ale lui Fisher.

Lourd va încasa şi profitul din vânzare proprietăţii mamei şi bunicii sale, Debbie Reynolds, din Beverly Hills, care valorează 10 milioane de lire sterline, conform aceloraşi documente.

Avocaţilor le-a luat şase luni să pună la punct testamentul lui Carrie Fisher, după moartea subită a aesteia în decembrie 2016.

Raportul medical a arătat că actriţa din "Star Wars" avea cocaină, heroină şi ecstasy în sânge când a murit în urma unui infarct.

Moartea actriţei Carrie Fisher, survenită anul trecut, a avut mai multe cauze, printre care apneea în somn, au anunţat de curând legiştii din Los Angeles.

Fisher a murit la vârsta de 60 de ani, pe 27 decembrie, la patru zile după ce a intrat în stop cardiorespirator în timpul unui zbor de la Londra la Los Angeles, fiind spitalizată de urgenţă.

Ea a militat pentru sprijinirea persoanelor cu probleme mentale şi a vorbit adesea despre lupta sa cu tulburarea bipolară de care suferea şi cu dependenţa de cocaină.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri