Antena Căutare

Probleme în Spania. INCENDII de vegetaţie în nordul țării

Peste 130 de incendii de vegetaţie afectau duminică Asturia, în nord-vestul Spaniei, unde o masă de aer neobişnuit de caldă şi uscată a îngreunat sâmbătă intervenţia pompierilor, iar aceste incendii au condus la închiderea temporară a unor drumuri şi unei linii feroviare

Peste 130 de incendii de vegetaţie afectau duminică Asturia, în nord-vestul Spaniei, unde o masă de aer neobişnuit de caldă şi uscată a îngreunat sâmbătă intervenţia pompierilor, iar aceste incendii au condus la închiderea temporară a unor drumuri şi unei linii feroviare.

Incendii de vegetaţie au fost raportate atât în Asturia, dar şi în Ţara Bascilor (nord), Cantabria (nord), Galicia (nord-vest) şi Navarra (nord), potrivit postului paneuropean.

Ele au scăzut în intensitate duminică, în urma intervenţiei a aproximativ 230 de pompieri mobilizaţi, dar şi a ploii în anumite zone afectate, au anunţat serviciile de intervenţie într-un comunicat citat de Mediafax.

Aproximativ 50 de militari au fost trimişi la intervenţii sâmbătă, iar alţii duminică.

Se extinde pericolul! Beijing și Teheran sunt puternic afectate de poluare! Nori toxici au acoperit orașele și au genera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x