Antena Căutare

Problemele tehnice ale CNN ar fi fost de vina pentru prestatia in limba engleza a lui Ion Jinga

Pauzele lungi si cuvintele sacadate din discurul ambasadorului roman in Marea Britanie in timpul interventiei intr-o emisiune a postului CNN ar fi fost cauzate de probleme tehnice. Potrivit unui comunicat transmis de ambasada, in cadrul transmisiei au fost intampinate o serie de dificultati tehnice, iar echipa postului de stiri si-a cerut scuze pentru problema.

“Ca urmare a comentariilor aparute in mass-media cu privire la interventia ambasadorului Romaniei in Marea Britanie, Ion Jinga, la o emisiune a postului TV CNN, Ministerul Afacerilor Externe face urmatoarele precizari:

In virtutea bunelor relatii pe care ambasadorul Ion Jinga le-a dezvoltat cu mass-media britanica, televiziunea CNN i-a adresat acestuia o invitatie de a comenta pe fondul recentului scandal privind comercializarea in Marea Britanie a unor produse etichetate gresit, care ar contine carne de cal. In cadrul transmisiei au fost intampinate o serie de dificultati tehnice, in conditiile in care jurnalista care a realizat interviul era la Hong Kong, iar ambasadorul Ion Jinga in studioul CNN din Londra (decalaj de cateva secunde in dialog, suprapunere de voci, ecou), ceea ce a generat pauzele lungi si cuvintele sacadate. La incheierea interviului, ambasadorul a semnalat echipei locale a CNN aceasta situatie, acestia confirmand ca nu este prima situatie de acest tip si cerandu-si scuze pentru problema.

Mentionam ca domnul ambasador Jinga este diplomat cu peste 20 de experienta, acordand in timpul mandatului sau la Londra cateva zeci de interviuri presei britanice. Doar in ultimele doua saptamani a avut peste zece interventii, in apararea drepturilor romanilor la libera circulatie si a imaginii Romaniei in Marea Britanie".

Partidul premierului moldovean Vlad Filat s-a retras din coalitia de guvernare ... Calvarul celor peste 4.000 de oameni de pe nava de croaziera avariata in Golful Mexic ar putea lua sfarsit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x