Antena Căutare

Profesoara britanica, concediata dupa "prestatia de la X Factor"

O profesoara de la o inchisoare din Marea Britanie a fost suspendata din functie si apoi concediata, seful ei reprosandu-i tinuta sumara, "total neadecvata" pe care aceasta a purtat-o la showul X Factor, scrie The Telegraph.

Faye Bray care le preda alfabetul acuzatilor mai tineri a aparut in cadrul showului X Factor la postul ITV1 in 2009, iar membrii juriului, Simon Cowell si Louis Walsh, chiar au glumit pe seama serviciului sau.

Insa, dupa difuzarea editiei, sefii de la inchisoarea din Brinsford, Wolverhampton, au criticat-o pe Faye Bray pentru aparitia sa televizata. Aceasta a marturisit judecatorilor ca a fost amenintata pentru tocurile si lungimea fustei cu care a aparut in emisiune, desi niciodata la munca blonda nu a purtat rochii scurte.

Domnisoarei Bray, care era si cantareata de cabaret, i s-a reprosat ca s-a folosit de slujba din inchisoare pentru a progresa in cariera: "Am fost certata pentru tinuta pe care am purtat-o la concurs. Mi s-a spus ca nu este adecvata. Producatorii chiar mi-au spus la inceput sa port bikini, dar am refuzat", a spus aceasta.

Oficialii tribunalului au spus ca femeia a fost reinstalata in functie doar dupa ce guvernanta inchisorii, care avea judecati "inguste" despre femei, a renuntat la post.

Faye Bray a fost suspendata iarasi in septembrie anul trecut, dupa ce ar fi dat numarul sau de telefon unor prizonieri. Femeia a respins acuzatiile, care s-au dovedit apoi false si total nefondate.

Ulterior, blonda a mai fost acuzata pentru a treia oara dupa ce seful ei i-a gasit site-ul personal, etichetat ca "provocator". Femeia a primit o scrisoare finala in decembrie prin care era anuntata ca va fi exclusa definitiv din functia detinuta la inchisoare.

"Mi s-a spus ca imaginea mea din show si de pe site nu este compatibila cu standardele pe care le impune meseria de profesor de inchisoare", a spus aceasta.

Mama a trei copii, Faye Bray a acuzat liceul din Manchester, de unde era detasata, pentru concediere incorecta si discriminare sexuala.

Bray a cantat melodia River Deep, Mountain High la auditii, a trupei Ike & Tina Turner. Dupa ce membrii au auzit unde munceste, Simon Cowell i-a spus: "Pun pariu ca esti populara". Louis Walsh a glumit apoi si a intrebat-o cum se imbraca la munca, iar aceasta i-a raspuns la fel de glumet "precum Margaret Thatcher".

Cazul va fi discutat in continuare.

Silvio Berlusconi, pe Facebook: "Nu demisionez!"... SUA: Un barbat este condamnat la moarte, desi toate probele ii dovedesc nevinovatia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x