Antena Căutare

Profesoară, filmată în timp ce încearcă să-și trezească o studentă, la ore. S-a urcat pe pupitru, a tras-o de păr, a împins-o cu piciorul și i-a dat palme peste față (VIDEO)

Deşi avea peste 30 de ani de când se afla în sistemul de învăţământ, o prefesoară din Carolina de Sud a decis să îşi pedepsească o elevă care a adormit la cursul ei, într-un mod deloc demn pentru un cadru didactic.

Deşi avea peste 30 de ani de când se afla în sistemul de învăţământ, o prefesoară din Carolina de Sud a decis să îşi pedepsească o elevă care a adormit la cursul ei, într-un mod deloc demn pentru un cadru didactic.

Lisa Houston şi-a dat demisia, după ce a fost fimata, în timp ce încerca să îşi trezească din somn o studentă, în timpul orelor de matematică.

Femeia s-a urcat pe pupitru tinerei şi a început să îşi pună în aplicare metoda. A împins-o cu piciorul în piept, a tras-o de păr şi i-a dat şi câteva palme peste faţă.

Imaginile au ajuns la concudecere şi, se pare, ar exista zvonuri că profesoara ar fi fodt, de fapt, obligată să renunţe la postul pe care îl ocupa de 30 de ani în acea şcoală. Acum, studenţii protestează, în speranţa că Lisa Houston se va întoarce la catedră.

Bomba anului! Ce S-A DESCOPERIT în cel mai cunoscut MORMÂNT de pe planetă!... DECIZIE ISTORICĂ! Preşedintele Donald Trump retrage Statele Unite din acordul nuclear cu Iranul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x