Antena Căutare

Profesorul care a REVOLTAT o LUME ÎNTREAGĂ: Cere UCIDEREA copiilor fără adăpost!

Nassar Abdullah, un profesor universitar din Egipt, a revoltat o lume întreagă după ce a publicat un articol în care cere fără nicio urmă de regret uciderea copiilor fără adopost.

Nassar Abdullah, un profesor universitar din Egipt, a revoltat o lume întreagă după ce a publicat un articol în care cere fără nicio urmă de regret uciderea copiilor fără adopost.

Profesorul şi-a motivat punctul de vedere prin faptul că această soluţie ar fi utilă "pentru a face curăţenie pe străzi" şi pentru că "reabilitarea minorilor ar fi foarte costisitoare" .

Abdullah, care susţine cursuri de etică şi de filosofie politică la Universitatea din Sohag, declară că autorităţile egiptene ar trebui să urmeze exemplul forţelor de securitate din Brazilia, unde în anii '90 ar fi ucis mii de copii ai străzii.

Potrivit estimărilor făcute, pe străzile oraşelor egiptene trăiesc nu mai puţin de un million de minori, motiv pentru care Abdullah consideră că reabilitarea acestora ar fi mult prea costisitoare pentru stat, astfel că singura soluţie ar fi ca aceştia să fie ucişi precum nişte "câini vagabonzi".

Textul a fost publicat vineri atât în ediţia tipărită a ziarului Al Masry al Youm, cât şi pe pagina de internet, însă, după polemica produsă, a fost retras din ediţia digitală.

Sursa: Yahoo

Natura s-a dezlănţuit! Vulcanul "Piton de la Fournaise", din Oceanul Indian, a erupt după patru ani de liniște... Oraşul strategic Tal-Afar a fost preluat de insurgenţii irakieni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x