Antena Căutare

Puștiul adorabil al Angliei! La nici trei ani, prințul George a urcat în cabina de comandă a unui avion de vânătoare (Galerie FOTO)

Chiar înainte de a împlini vîrsta de trei ani la 22 iulie, prințul George a realizat visul a mii de copii, instalându-se vineri la comanda unui avion de vânătoare, sub privirea atentă și mândră a tatălui său prințul William, informează agenția France Presse (AFP).

Puștiul adorabil al Angliei! La nici trei ani, prințul George a urcat în cabina de comandă a unui avion de vânătoare (Galerie FOTO) Galerie
| Twitter/Stats Britain

Chiar înainte de a împlini vîrsta de trei ani la 22 iulie, prințul George a realizat visul a mii de copii, instalându-se vineri la comanda unui avion de vânătoare, sub privirea atentă și mândră a tatălui său prințul William, informează agenția France Presse, citată de Agerpres.

Ducele de Cambridge l-a ajutat pe fiul său să se instaleze în cabina de pilotaj a unui 'Hawk', avionul emblematic al echipei de acrobație aeriană 'Red Arrows' a Royal Air Force, în timpul unui miting aerian la Fairford, în sud-vestul Angliei.

Echipat cu o cască albastră de protecție fonică, prințul George a fost suit, de asemenea, la bordul unui elicopter 'Squirrel', însoțit de mama sa Kate, ducesă de Cambridge, în timp ce prințul William s-a instalat pe locul pilotului.

Credit foto: Twitter/ Kensington Palace

"Așa cum mă așteptam, prințul George a fost impresionat un pic de zgomot și de faptul de a fi în interiorul unui elicopter", a declarat locotenentul Jim Hobkirk, care a însoțit familia regală în cursul acestei vizite.

Prințul George s-a arătat foarte interesat în rotorul de la coada elicopterului. "Îmi imaginez că Ducele a trebuit să vorbească deja cu el despre aceasta, pentru că nu se oprea spunând 'rotor anticouple' ", a adăugat locotenentul.

Prințul William cunoaște bine elicopterul deoarece pe acest aparat și-a luat brevetul de pilot, specializare pe care o exercită acum lucrând part-time în cadrul unui serviciu de ambulanță aeriană, mai notează sursa citată.

Imagini șocante în timpul unui antrenament pentru Jocurile Olimpice de la Rio. Platforma s-a desprins chiar înainte de s... Fiul lui Osama ben Laden amenință Statele Unite! Americanii vor plăti scump pentru moartea tatăl lui său. Noi atentate t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x